Sammen for kvalitet i bransjen

Om Norfem

Et faglig felleskap

Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin skal arbeide for deg som jobber innen estetisk medisin for å sikre gode rammevilkår for en bransje i vekst.

NORFEM skal:

  • Være premissleverandør for å sikre god behandlingsskikk, markedsføring etter norsk lov og en god etikk
  • Bidra til statistikk og ny forskning
  • Sørge for en trygg og sikker komplikasjonsregistrering
  • Bli et sertifiseringsorgan som sikrer din faglige utvikling
  • Jobbe for medlemsfordeler som bedrer deg og din bedrift
  • Bidra til å skape et trygt faglig felleskap som forener bransjen med et felles mål

Styret

Dr. Bjørn Tvedt

Plastisk kirurg

Cand. med UIB 1996. Spesialist i ØNH sykdommer og i plastisk og rekonstruktiv kirurgi ved Rikshospitalet OUS. IBCPRS

...

Cand. med UIB 1996. Spesialist i ØNH sykdommer og i plastisk og rekonstruktiv kirurgi ved Rikshospitalet OUS. IBCPRS – internasjonalt sertifisert ansiktskirurg. Jobbet med estetisk kirurgi ved Klinikk Bunæs i 4 år, og var med å starte Akademikliniken Ullevål i 2012, der han er ansvarlig lege.

Har undervist i estetisk kirurgi ved internasjonale kongresser, samt holdt kurs og foredrag i estetikk nasjonalt og internasjonalt. Bakgrunn som trainer for Merz, Allergan og Galderma. Holder komplikasjonskurs for Galderma og Allergan, og er komplikasjonssupport for Allergan.

Til daglig driver han full praksis i estetisk kirurgi med operasjoner 3 dager i uken med hovedvekt på ansikt og neseoperasjoner, og større kroppsformingskirurgi, i tillegg 2 dager med konsultasjoner og injeksjonsbehandlinger.

Nanna Vinje

Estetisk sykepleier

Nanna Vinje er autoriser sykepleier fra H:S Sygeplejerskeuddannelsen i København. Hun har jobbet som pediatrisk sykeplei

...

Nanna Vinje er autoriser sykepleier fra H:S Sygeplejerskeuddannelsen i København. Hun har jobbet som pediatrisk sykepleier i både Danmark og Norge før hun i 2013 tok påbyggende utdannelse i dermatologi ved universitetet i sørøst Norge og hudpleie ved Senzie akademiet. Nanna startet samtidig å jobbe som kosmetisk sykepleier i Oslo og har etterfølgende jobbet utelukkende med estetiske behandlinger, i tett samarbeid med kirurger og hudleger.

Nanna har jobbet på Cosmo Clinic i Oslo, siden klinikkens oppstart i 2017. Her veileder hun pasienter i hudhelse og utfører estetiske hudbehandlinger og injeksjonsbehandlinger. Nanna har fullført Galdermas autorisasjonsprogram til spesialist nivå, med kadavertrening i ansiktets anatomi. Nanna har også fullført kursing i bruk av laser og IPL, samt bruk av cosmeceuticals produkter, peeling, microneedling og mesotherapy.

Utover sin praksis på Cosmo Clinic, underviser Nanna også for Restylane Norge i injeksjonsbehandlinger og teknikker. Hun er også en del av SkinAcademy.no hvor hun holder kurs for BeautyTechnology. Nanna brenner for å dele kunnskap og kompetanse i bransjen og har ved flere semestre undervist for Senzie akademiet i bruk av IPL, samt som sensor på oppgaver i dermatologi for universitetet i sørøst Norge.

Elin Kringen Langeland

Dermatologisk sykepleier

Elin Kringen Langeland er en dermatologisk sykepleier fra Trondheim.

Hun har 13 års erfaring innen medisinsk estetiske b

...

Elin Kringen Langeland er en dermatologisk sykepleier fra Trondheim.

Hun har 13 års erfaring innen medisinsk estetiske behandlinger, og sitter i dag som medlem i Allergans Advisory Board.

I Trondheim har hun jobbet for både Ellipse Klinikken og Teres Stokkan, før hun 2014 startet Injeksjonsspesialisten AS, sammen med en kollega.

Elin er dessuten en ettertraktet foredragsholder, og har holdt flere kurs i både inn- og utlandet. I en periode var hun også sensor i Kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Universitetet i Sørøst Norge.

Dr. Miray Al-Mustafa

Spesialist i hud- og veneriske sykdommer

Miray er født Irak, men oppvokst i Oslo, hvor hun har gått all sin skolegang. Hun ble ferdigutdannet ved Medisinsk Fakul

...

Miray er født Irak, men oppvokst i Oslo, hvor hun har gått all sin skolegang. Hun ble ferdigutdannet ved Medisinsk Fakultet, UiO i 2010 og har siden vært innom en rekke felt hvor hun har bygget opp sin erfaring innen allmennmedisin, legevaktsarbeid, nevrologi og dermatologispesialisering, sist ved OUS, nå jobber hun som privat hudlege ved Aleris, Oslo Hud-og laserklinikk og A-Medi.

Hun har lang erfaring med injeksjonsbehandlinger, og er opptatt av å tilføre et ansikt mer harmoni, balanse og symmetri. I tillegg til injeksjonsbehandlinger, jobber dr Miray også med laser, radiofrekvensbehandlinger, og andre typer hudforbedringsprosedyrer. Bak seg har hun en rekke internasjonale kurs og kongresser innen kosmetisk medisin- blant i Dubai, Sveits, Italia, Frankrike og Monaco.

Hun er nøye med å holde seg faglig oppdatert innen den rasktvoksende kosmetisk medisinske verdenen, og er spesielt interessert i forebygging og håndtering av komplikasjoner etter kosmetiske prosedyrer. Videre er Miray opptatt av dokumenterte ingredienser i medisinsk hudpleie, og hun holdt blant annet et innlegg ved den anerkjente European Academy of Facial Plastic Surgery i Tyskland i 2018 om nettopp dette.

Hun har tidligere vært Key Opinion Leader for Teoxane og Leader of The Norwegian Educational Board, men sluttet i mai 2020 ettersom hun ønsket å bygge opp sitt eget MD Aesthetics.

Hun har tidligere også undervist og vært sensor i dermatologi for sykepleiere som tar dermatologisk videreutdanning ved Universitetet i Sørøst-Norge/ Senzieakademiet.

I tillegg til kosmetisk dermatologi, er Miray spesielt interessert i arrbehandling, alopeci/ hårtap – utredning og behandling av dette samt spesielle kirurgiske prosedyrer av hudlesjoner, som flapteknikker.

Dr. Wai Man Chan

Allmennlege

Dr. Wai Man Chan er utdannet allmennlege og er spesialist i allmennmedisin. Han er grunnlegger av Laserlegene og er medi

...

Dr. Wai Man Chan er utdannet allmennlege og er spesialist i allmennmedisin. Han er grunnlegger av Laserlegene og er medisinsk ansvarlig hos Østfold Laserklinikk. Han jobber som Allergan Nordic trainer og har lang erfaring med laser- og injeksjonsbehandlinger.

Dr. Chan er født i Hong Kong. Han tok medisinstudiet og ble uteksaminert ved Universitetet i Oslo i 2001. I over 10 år har han deltatt i forskjellige kosmetisk medisinsk training i flere land.

Dr. Karim Sayed

Allmennlege

Dr. Karim Sayed er utdannet allmennlege. Han er medisinsk ansvarlig hos Senzie Akademiet, og underviser i anamnese, lase

...

Dr. Karim Sayed er utdannet allmennlege. Han er medisinsk ansvarlig hos Senzie Akademiet, og underviser i anamnese, laser, IPL-behandlinger og komplikasjoner ved filler- og injeksjonsbehandlinger. Han har lang erfaring med injeksjonsbehandlinger og en av landets beste erfaringer innen laserlipo operasjoner.

Dr. Sayed er født i Norge, har norsk mor og libanesisk far. Han vokste opp i Oslo og Dubai, gikk ungdomsskole og videregående på britisk skole i Dubai. Medisinstudiet tok han i Oslo, og har tatt Kosmetisk medisinsk training i flere land, bl.a. Harley Street i London.

Sayed har vært medisinsk ansvarlig på Klinikk Oslo, medisinsk ansvarlig overlege ved Gatehospitalet i Oslo. Han har også vært International Trainer for Teoxane Sveits og for Esthetica Medical i Norge. Bak seg har han en rekke internasjonale kurs kongresser innenfor kosmetisk medisin.

Karim Sayed er en allsidig mann. Han spiller trommer og har spilt med bl.a. Bigbang og Marit Larsen, og har vunnet to Spellemannspriser.