Kontakt

91 30 65 55

kontakt@norfem.no

Stiftamtmann Kaas Vei 8, 0852 Oslo

Dr. Karim Sayed

Lege og styreleder for Norfem

Dr. Karim Sayed er leder i foreningen. Han er lege og en av grunnleggerne av Norfem . Han jobber på Nomi Oslo og er medi

...

Dr. Karim Sayed er leder i foreningen. Han er lege og en av grunnleggerne av Norfem . Han jobber på Nomi Oslo og er medisinsk ansvarlig på Senzie Akademiet, samt foreleser på Universitetet i Sørøst-Norge. Han underviser blant annet i i anatomi og komplikasjoner ved filler- og injeksjonsbehandlinger. Han har lang erfaring med injeksjonsbehandlinger og sitter i flere advisory boards/internasjonale ekspertgrupper. Han jobber også i London og Dubai. Karim har også et sterkt sosialt engasjement og har i 15 år jobbet deltid som på Gatehospitalet (Frelsesarmeen)  i Oslo hvor han er overlege.

 

Karim er født i Norge, har norsk mor og libanesisk far. Han vokste opp i Oslo og Dubai, gikk ungdomsskole og videregående på britisk skole i Dubai, og medisinstudiet tok han i Oslo. Karim er forøvrig en allsidig mann. Han spiller trommer og har spilt med bl.a. Bigbang og Marit Larsen, og har vunnet to Spellemannspriser.